Fillers Täby

Smidig behandling mot rynkor och fina linjer

Behandlingar

Andra behandlingar

Utöver fillers kan vi erbjuda en rad andra skönhetsbehandlingar, alla utförda av välutbildade och erfarna yrkesutövare.

botox

Botox

Lemera Beauty erbjuder injektionsbehandlingar med Botox som motverkar rynkor och fina linjer. En injektion med Botox (Botulinomtoxin) blockerar nervsignalen som drar samman muskler. Resultatet blir att linjer och rynkor i ansiktet mjukas upp och blir mindre synliga. En väl utförd Botoxinjektion ger ett naturligt och fräscht resultat och har på relativt kort tid blivit en av världens vanligaste estetiska behandlingar. Vanliga områden för denna behandling är mellan ögonbrynen, runt ögonen och pannan. Behandlingen medför ingen smärta och innebär ingen direkt konvalescens.

ögonbryn

Permanent make up

Permanent make up kallas ibland också för kosmetisk tatuering. På detta sätt kan vi förbättra eller förstärka ögonbryn, eyeliners och läpplinjer. Det vackra resultatet är en bra anledning till att göra en permanent make up, men det är också ett bra alternativ för personer som är allergiska eller känsliga för kosmetika.

En ny och mycket populär form av permanent make up är 3D-ögonbryn, en kosmetisk tatuering som även kallas microblading och simurerar riktigt hår på ett naturtroget sätt.

Permanent make up, 3D-ögonbryn, före och efter behandling

 

Hårborttagning med diodelaser

Hårborttagning med diodelaser är den senaste medoden när man bli av med oönskat hår på ett effektivt sätt. Diodelasern är snabb, effektivt och säker. Laserns ljus sprider sig genom huden och värmer upp pigmenten i håret. Hårrötterna värms sedan upp till cirka 70 grader och dör. Våra behandlingar med diodelaser utförs av laser- och hudterapeuter som har bred erfarenhet på området.

Trådning

Trådning är en hårborttagningsmetod med vilken man tar bort hårstrån med roten. Trådning ger till skillnad från hårborttagningskräm och rakning ett långvarigt resultat.

Trådning innebär att man tvinnar en tråd och drar den på ett speciellt sätt över huvuden. På detta sätt får man bort alla strån, även små fjun. Trådning är en gammal och väl beprövad metod som har använts mycket i bland annat Asien och Mellanöstern.

Anledningen till att man trådar ansiktet kan vara flera. Vissa vill bli av med mörk hårväxt, men även ljushåriga kan vilja bli av med ansiktsbehåring. I vissa fall kan de tunna håren synas väldigt väl i solljus. Andra kan reta sig på att sminket inte lägger sig ordentligt på fjuniga områden.

Obagiprodukter

Vi använder ett brett urval av Obagis kvalitativa skönhetsprodukter. Obagi är ett etablerat varumärke inom skönhet som vunnit populäritet världen över. Produkterna är kända för sin formula och vackra förpackningsdesign. Lotion, skin protection, solskydd med mera – vi kan erbjuda kvalitativa Obagiprodukter av många olika slag.

"Du blir sedd som kund och känner dig trygg genom hela behandlingen". Catarina, kund.