Fillers Täby

Smidig behandling mot rynkor och fina linjer

Fillers

Inför fillersbehandlingen

Första steget inför den fillersbehandling är en personlig konsultation med en certifierad behandlare. Vi går igenom vilka problem, förväntningar och önskemål du har och baserat på det rekommenderar vi vilken behandling som är lämplig för just dig. Vi informerar givetvis om vilka fördelar och risker som en behandling med fillers innebär. När du har fått all väsentlig information, och chans att ställa frågor, bestämmer vi tillsammans vilken behandling som ska utföras just på dig.

I samband med konsultationen så går vi även igenom din personliga hälsostatus. Viktigt att veta är om du tar några mediciner. Det är i de flesta fall viktigt att undvika att ta blodförtunnande läkemedel inför en injektionsbehandling. Vi avråder även gravida och ammande från att genomgå behandling med fillers.

När det handlar om fillers så kan behandlingen utföras i direkt anslutning till den inledande konsultationen om så önskas, men vi ser gärna att du ger dig ordentlig betänketid innan vi skrider till verket.

ansikte

Så går behandlingen till

Stylage Fillers injiceras med en fin nål i olika områden i ansiktet. Hur många stick som görs, var de placeras och på vilket djup beror på vilken typ av filler som används och vilket slutresultat som önskas. De flesta fillers innehåller idag lokalbedövning vilket minskar obehaget vid själva sticket. Vi kan även avvända bedövningssalva om kunden önskar det.

Efter behandlingen

Direkt efter behandlingen kan du känna viss smärta. Du kan dessutom vara svullen och ha blåmärken i behandlingsområdet. Området som behandlats kan dessutom kännas lite bortdomnat och huden kan vara aningen röd och irriterad.

Det är viktigt att inte glömma att behandlingar med fillers inte är permanenta. Inom 3 till 18 månader kommer vävnadsvolymen gå tillbaka. Hur stor och snabb tillbakagången är beror på vilken produkt som använts och på vilket område behanlingen utförts.

Det absolut inte så att allt ramlar ihop om man slutar att göra fillersbehandlingar. Enkelt uttryckt kan man säga att ansiktet då åldras från den punkt man var på innan man började behandlingarna. Med hjälp av fillers kan man ta en paus i sitt åldrande, i alla fall när det handlar om rynkor.

Vi erbjuder bästa möjliga individuella behandlingar med fillers